5 nye fantasi-ark i juleudgave

Julen er blevet 100 gange mere magisk, efter min datter er blevet gammel nok til at deltage i julehyggen og traditionerne. Jeg elsker hendes begejstring over nissernes ballade, advents-gaver og at se julekalender med hende.

Jeg vil gerne lave endnu mere julehygge med hende, og meget gerne noget der samtidig stimulerer hendes kreativitet. Forleden lavede vi juledekorationer sammen (du kan se min guide ved at klikke her), og nu hygger vi os med nye fantasi-ark, som jeg har lavet i en juleudgave.

Dem vil jeg gerne dele med jer, så I også kan julehygge med jeres barn, samtidig med at barnet udvikler sin:

– fantasi

– evne til at fortælle historier

– kreativitet 

– tegne-håndværk 

 

Download 5 jule-ark gratis her

Ved du ikke, hvad fantasi-ark er? Så klik ind på linket her og læs mere om, hvorfor jeg har opfundet mine egne fantasi-ark, som et lærerigt alternativ til kopi-ark.