Workshops

Kreative workshops i institutioner

Har I brug for en kreativ workshop til et særligt arrangement, eller mangler I en til at lave kreative aktiviteter i jeres institution? Så kan jeg hjælpe jer. Jeg kører ud og laver kreative workshops for børn i alle aldre. Omdrejningspunktet for mine workshops er, at de alle stimulerer børnenes evne til at tænke nyt, og at børnene skal udtrykke deres ideer med hænderne.

Jeg udvikler gerne workshops ud fra specifikke ønsker eller temaer, men jeg har også en masse forslag til workshops. Her er nogle eksempler på de workshops, som jeg tidligere har afviklet.

Workshop 1: Fantasifulde robotter
Hvilken slags robot vil du allerhelst have på dit værelse? En der kan give dig knus, stjæle slik eller vække dig om morgenen? Børnene skal bruge deres fantasi, pap og maling, når de skal finde på, hvilken slags robot, de vil
bygge. Børnene kommer bl.a. til at møde to robotter, der også er kunstværker.

Målgruppe: 3-10 år.
Pris fra 2500 kr. ekskl. moms og transport, inkl. materialer.

Workshop 2: Som en pige
Hvad betyder det at være en pige? Er det at have et biologisk køn? En særlig måde at opføre sig på, specielle egenskaber, eller er det egentlig det samme som at være dreng?

I denne workshop skal vi undersøge sammen, hvad det betyder at være en pige. Det arbejder vi med ud fra originale kunstværker og ved at iscenesætte os selv. Børnene skal fotografere sig selv som forskellige slags piger. Workshoppen ender ud i en udstilling af børnenes fotografier.

Temaet kan også ændres til at handle om at være ung, sund, sej eller noget helt andet. På den måde er det også muligt at få drengene med.

Målgruppe: 8-18 år.
Pris fra 2000 kr. ekskl. moms og transport, inkl. materialer.

Workshop 3: Fantasi-tegninger
I denne workshop er det lige meget, om man er god til at tegne, så det ligner. Det allervigtigste er at bruge sin
fantasi til at forestille sig ting, der er vildt skøre og helt anderledes end normalt. De fantasifulde tegninger kan
tage udgangspunkt i et emne, som I arbejder med. Hvis I fx skal holde en sommerfest på skolen, kan tegningerne
handle om sommer, og de fantasifulde fortællinger kan stikke af herfra. Jeg kan også vælge et tema med tanke på,
hvad målgruppen bliver motiveret af. Jeg står for at lave et oplæg for børnene og guider med kreative benspænd.

Målgruppe: 5-15 år.
Pris fra 2500 kr. ekskl. moms og transport, inkl. materialer.

Workshop 4: Det Mobile Museum
Jeg kører ud til jer med min mobile kunstsamling og formidler først originale kunstværker. Deltagerne udvikler deres evne til at beskrive og analysere billeder, skulpturer og en installation med fokus på sanser og deres egen kunstoplevelse. Efter formidlingen skal deltagerne arbejde praktisk med et tema fra kunstformidlingen. På den måde skaber jeg en sammenhæng mellem at opleve kunst og at skabe kunst.

Mågruppe: 6-16 år.
Pris fra 3000 kr. ekskl. moms og transport, inkl. materialer.